NPO
NTR

 

Deelname kan dit jaar op 3 manieren: via de krantinternet en twitter.

 

Tijdens uw deelname op internet dient u een woordtest en een dictee van tien zinnen te maken.

 

Zorgt u ervoor zo min mogelijk fouten te maken bij het invullen. Met deelname aan deze voorronde maakt u namelijk kans op een deelnamebewijs aan het officiële Groot Dictee der Nederlandse Taal (opname 8 december) in de Eerste Kamer!

 

Deelnemen kan tot en met zaterdag 17 november.

 

Of verover een plaats in de finale van het Groot Dictee via het Twictee op Twitter. Dagelijks kunt u hier een geluidsfragment beluisteren waarin Philip Freriks, presentator van het Groot Dictee, een zin voorleest.

 

Ook is het dictee zaterdag 10 november in De Volkskrant verschenen.
De krant ontvangt inzendingen graag uiterlijk 15 november.