NPO
NTR
15 november 2008

 

Agnes Jongerius, Bram Peper, Marianne Vos en Tijs van den Brink behoren tot de dertig deelnemende prominenten.

 

agnes_jongeriusNederlandse prominenten:
tv-persoonlijkheid Esmaa Alariachi, oud-profvoetballer en manager voetbalzaken van FC Twente Mohammed Allach, radio- en tv-presentator Tijs van den Brink, schrijver/dichter Bart Chabot, Ali Çifteci, acteur in o.a. Vuurzee en Oppassen en bij diverse theatergroepen, actrice Carine Crutzen, Kim Feenstra, f, otomodel, winnaar tv-programma Holland's Next Top Model, tv-presentator Jochem van Gelder, Wilfred Genee, presentator tv-programma Voetbal International, columnist Telegraaf, schrijver van Lange Tenen, schrijfster/columniste Renske de Greef, FNV-voorzitter Agnes Jongerius, oorlogsjournalist Arnold Karskens, zangeres Berget Lewis, SP-senator Paul Peters, strafrechtadvocaat Peter Plasman, actrice/columniste Elle van Rijn, Journaal-presentatrice Jeanet Schuurman, actrice Jasmine Sendar, staatssecretaris van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans, wielrenster Marianne Vos en oud-minister/oud-burgemeester Bram Peper.

 

Uit Vlaanderen komen: voorzitter van Amnesty International en hoogleraar Mensenrechten aan de Universiteit van Gent Eva Brems, schrijver Randall Casaer, Miss België 2007 Annelien Coorevits, Sophie Dewaele, presentatrice bij VijfTV, schrijfster en columniste, comedian Youssef El Mousaoui, VRT-journalist Rob Heirbaut, schrijfster Rachida Lamrabet, radiopresentator Sven Pichal, Ben Roelants, presentator van o.a. Junior Eurosong en De Naaktkalender en presentator bij radiozender Donna en radio en tv-commentator/docent Europese politiek aan de Universiteit van Gent Hendrik Vos.