NPO
NTR
12 november 2007

 

Nederlandse prominenten:

Khadija Arib, Tweede Kamerlid voor de PvdA - Derk Bolt, verslaggever van o.a. Spoorloos - Bart Chabot, schrijver en dichter - Bas van de Goor, ex-volleybalspeler - Angela Groothuizen, zangeres/actrice/presentatrice – Monica Hendrickx, actrice – Gerrit Hiemstra, weerman NOS Journaal – Viola Holt, presentatrice - Tineke Huizinga, Staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat - Joost Karhof, presentator NOVA - Sara Kroos, cabaretière – Jan-Hein Kuijpers, advocaat – Joris Linssen, presentator – Dick Matena, stripmaker - Lex Runderkamp, onderzoeksjournalist NOS Journaal - Mirjam Sterk, Tweede Kamerlid voor het CDA en Klaas de Vries, Eerste Kamerlid voor de PvdA - Christiaan Weijts, schrijver.

 

Uit Vlaanderen komen:

Guido Belcanto, zanger/muzikant – Stefan Brijs, schrijver – Freddy de Kerpel, bokser – Agnes de Nul, actrice – Geert Lambert, senator -  Ruth Lasters, schrijfster – Kevin Major, DJ - Nele Somers, Miss Belgian Beauty – Peter Terrin, schrijver en Daisy van Cauwenbergh, ex-Miss Belgium.